Ujra të Thella

Lundro në ujra të thella

Konspiracioni dhe shoqatat sekrete PDF Print E-mail

Libri ka qenë i prezantuar në Panairin e Librit në Prishtinë, ku ka zgjuar interesim tek dashamirët e librit.

Autori ka bërë një përmbledhje të shkurtër për rreth 11 shoqata sekrete, si Tempullarët, Kaballa, Sabateizmi, Rozën Krojc, Masonizmi, Iluministët, Këshilli për lidhje me botën e jashtme, Bilderbergët, Komisioni Trilateral, Kafka dhe Kocka, Satanizmi.

Lexuesit mund të lexojnë edhe disa fjalë rreth konspiracionit, Rendit të ri Botëror, dhe lidhshmërisë së rritjes së kriminalitetit me shoqatat sekrete. Kuptohet që autori ka dhënë disa mendime në hyrje të librit dhe në përfundim të librit. Mendojmë se nëpërmjet këtij libri, autori na ka mundësuar, që në një libër të vetëm të njihemi shkurtimisht për këto shoqata sekrete. Literatura e prezantuar na jep të kuptojmë se ata që kanë dëshirë të thellohen më tepër në këtë lëmi kanë nga të orientohen.

Lexo më shumë...
 
Kur Vatikani përfshihet në komplote PDF Print E-mail
“Komplot në Vatikan” një nga librat më të rinj të dala në qarkullim nëpër libraritë e kryeqytetit i autorit Norbert Gottler vjen para lexuesve me një ngjarje që ndodh në Vatikan në vitin 1870.

Në këtë periudhë të koncilit të parë në Vatikan vidhet një dosje me dokumente që përveç një steme të peshkopatës, ka edhe një numër të madh nënshkrimesh. Ajo përfundon në duart e klerikut Don Françesku, i cili e kupton që bëhet fjalë për disa letra delikate.
Lexo më shumë...
 
Historia mes fikcionit dhe realitetit PDF Print E-mail
Cfare do te ndodhte sikur Ruzvelti te humbiste zgjedhjet presidenciale dhe ato t’i fitonte Lindebergu?

Cfare do te ndodhte sikur demokracia me e permendur e botes te shnderrohej sa-hap-e-mbyllsyte ne diktaturen me te madhe mbi glob? Dhe mbi te gjitha, cfare do te ndodhte e si do t’i kishte vajtur filli historise sikur Amerika te kishte shkuar e te kish hyre ne lufte perkrah Gjemanise naziste dhe aleateve te saj te Boshtit, Italise fashiste dhe Japonise militariste?
Lexo më shumë...
 
Engjëj dhe djaj kupola që fsheh sekretet e botës PDF Print E-mail
Autori i librit best -seller Kodi i Da Vinçit Dan Brown sjell për lexuesit shqiptarë një tjetër kryevepër romanin Engjëj dhe djaj i cili është një libër po aq interesant dhe tërheqës sa edhe i pari.

Libri në fjalë ka një subjekt brilant, me karaktere që kanë thellësi. Tregon për intriga shpërthyese dhe që janë të befasueshme. Ndërkohë që përfundimi i librit është i papërfytyrueshëm. Ngjarjet në libër kanë një zhvillim kronologjik që hapa pas hapi të drejtojnë drejt misterit dhe të paimagjinueshmes.
Lexo më shumë...
 
Ç’ËSHTË MASONERIA I PDF Print E-mail
HYRJE

Kush e përbën këtë Shoqatë misterioze, të qujatur: edhe Rrymë e Lëvizje, edhe Organizatë, edhe Rend e Urdhër, Institucion, edhe Shoqëri edhe Vëllazëri, Klub etj. por gjithnjë i-e fshehtë?

Anri Tur, Mjeshtër i Madh i Lozhës së Madhe Franceze, në hyrje të librit të përmendur, shkruan: Në të vërtetë njerëzit që nga moti kanë shprehur interesimin për këtë institucion të quajtur “i fshehtë” por edhe “mistik”, dhe, edhe sot pyesin: Ç’është masoneria? Pse masoneria? Cila është natyre e saj? Cili është qëllimi ? Cilat janë planet e masonerisë”...
Lexo më shumë...
 


Sondazhe

Mendoni se Edi Rama i sherben masonerise ?
 

EditoriaL

Who's Online

We have 25 guests online

Reklama

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.

You are here  : Home

Video Lajme

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.