Ujra të Thella

Lundro në ujra të thella

Manipulimi i informacionit PDF Print E-mail
"Me anë të përdorimit të zgjuar dhe ngulmues të propagandës, madje edhe parajsa mund t‘u paraqitet njerëzve si ferr, dhe anasjelltas jeta më mjerane si parajsë" - Adolf Hitleri, "Mein Kampf".

Duke qenë se mjetet e informimit janë shtuar - nga shtypshkronjat te telefoni, radioja, televizioni dhe interneti - vërshimi i lajmeve mbushamendëse është shtuar në mënyrë tejet dramatike. Ky revolucion komunikimi ka çuar në mbingarkimin me informacion, teksa njerëzit janë të mbytur me lajme të panumërta që vijnë nga pothuajse çdo drejtim i mundshëm. Të shumtë janë ata që kësaj trysnie i përgjigjen më shpejt dhe i pranojnë ato pa i hetuar apo pa i analizuar.
Lexo më shumë...
 
Konspiracion apo epidemi? PDF Print E-mail


Gripi i derrave nuk është tjetër veçse një përpjekje tjetër për të përhapur panik dhe kaos ndër popull ...


Me shtimin e frikës nga shndërrimi i sëmundjes së gripit të derrit në epidemi të pashërueshme, me ardhjen e pranverës, me akuzat të cilat përfshijnë politikanë dhe biznesmenë të kompanive të barërave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, se ata propagandojnë për një sëmundje që në realitet nuk ekziston, për të fituar pasuri si dhe për të përdorur atë si trysni politike, ndërmjet kësaj e asaj u rrit hamendja e popujve të botës, ndërmjet interesimit për ta ndalë këtë sëmundje apo neglizhimi i saj i plotë në mënyrë që kompanitë propaganduese që kanë thurë komplot të mos fitojnë asgjë.
Lexo më shumë...
 
Çfarë fshihet prapa gripit të derrave? PDF Print E-mail
I pamëshirshmi dhe i turpshmi terrori psikologjik në lidhje me epidemin e gripit shërben për të zhdukur një pjesë të mirë të popullsisë së planetit, e orkestruar nga korporata dhe individë të paskrupuj.

Nga C.D.C. (Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve) në Atlanta studiuesit Zooprofilaktik shprehen: "Ne jemi të përgatitur për një kulm të gripit reth 10 gushtit."

Pra, sipas ekspertëve, ky grip A-H1N1 i papërcaktuar mire është duke pritur me qetësi ardhjen e 10 gusht që të infektojnë me qindra e qindra miliona njerëz! Sigurisht që përrallat e vëllezërve Grimm janë shumë më realiste dhe të besueshme.

Sipas deklaratave te fundit të O.M.S., organizat superkombetare / transnacionale krejtësisht në duart e lobeve të prodhuesve të ilaçeve, u shpreh më 11 qershor 2009 se është arritur Niveli i 6 i epidemisë, duke shtuar gjithashtu se: rastet e infektimit zyrtarë janë 175000 dhe viktimat janë 1116.
Lexo më shumë...
 
Një simbol i humbur për shkrimtarin e mistereve PDF Print E-mail
Kode, simbole, koordinata gjeografike, rebuse: janë këto misteret që përmban romani i ri, i Dan Brown.

Ato kanë filluar të gërshetohen dhe të zgjojnë kureshtjen e dashamirësve para datës 15 shtator, kohë kur është parashikuar të dalë në qarkullim nëpër libraritë amerikane me 5 milionë kopje fillimisht.

"The lost simbol", ("Simboli i humbur") është vazhdim i "Kodit të Da Vinçit" dhe vjen për lexuesit gjashtë vjet pas suksesit të parë të shkrimtarit.

Nga data 23 qershor, shtëpia botuese "Knopf Doubleday" shfaq çdo ditë në faqet në internet "Twitter" dhe "Facebook" nga një të dhënë të re për përmbajtjen e librit. E para ishte një kod: T10C; 6POTSOD; 12SOTZ.
Lexo më shumë...
 
“Kush e sundon Botën?” Historia e përmbysur e Jim Marrs PDF Print E-mail
“Kush e sundon botën?”. Ky libër i Xhim Marrsit, i sapobotuar në gjuhën shqipe nga shtëpia botuese “Bota shqiptare” është një libër i rrallë.

Ai flet për shumë ngjarje dhe histori të rëndësishme të njerëzimit, por duke parë në këtë histori më tepër nga pjesa e hijeve, duke zgjidhur kështu, sipas autorit, shumë enigma që egzistojnë në mëndjet e njerëzve. Krahas këtij digresioni të thellë dhe shpjegues nga autori për momentet decisive të gjithë historisë së njerëzimit, ka edhe një ndriçim verbues për shumë ngjarje historike që janë ende në mjegull.
Lexo më shumë...
 


Sondazhe

Mendoni se Edi Rama i sherben masonerise ?
 

EditoriaL

Who's Online

We have 16 guests online

Reklama

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.

You are here  : Home

Video Lajme

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.